El Vendrell, 22 de març de 2021

La programació del Temporada segueix aquest abril i maig amb més espectacles, confiant en seguir amb els bons resultats obtinguts al llarg del febrer i març, en que la majoria dels espectacles s'han realitzat amb les entrades esgotades.

La nova programació es presenta molt diversa i per a públics diferents, entre ells també el familiar, que s'ha recuperat aquest març després de mesos sense poder programar cap espectacle infantil o familiar.

El primer d'ells és a càrrec del conegudíssim Quim Masferrer, amb 'Bona gent', un espectacle que ja estava programat al 2020, i que el confinament va obligar a aplaçar. Finalment arribarà al Teatre Àngel Guimerà el proper dissabte 10 d'abril, amb doble sessió (17h i 20 h).

L'Auditori Pau Casals agafarà el relleu amb l'orquestra Camerata XXI, que oferirà 'Un concert de pel·lícula', el dissabte 17 d'abril. 'Pirates del Carib', 'La bella i la bèstia', 'Nit al museu', 'Frozen', 'La, la, land', 'West side Story', 'La llista de Schindler' i moltes melodies més transportaran el públic als racons més màgics, als móns més insòlits i als llocs més bonics que mai no hauria pogut imaginar.

El diumenge 18 d'abril les nenes i els nens podran riure, ballar, cantar i molt més amb 'Jo vaig amb mi', un espectacle familiar basat en el llibre de Raquel Díaz Reguera, amb un missatge molt actual i important pel benestar dels infants i adults. Val la pena canviar la nostra manera de ser per tal d’agradar als altres? En aquest món de likes, què estem disposats a fer per tal d’agradar?

El grup de rock vendrellenc Guardafuegos presentarà el seu nou disc, 'Lo que tenga que ser' el divendres 23 d'abril, en un concert en què comptarà amb diversos músics convidats per fer gaudir el públic d’una tarda-nit especial al Teatre Àngel Guimerà.

L'endemà dissabte 24 d'abril Andrea Motis arribarà a l'Auditori Pau Casals. La cantant, trompetista, saxofonista i compositora és una de les figures de jazz més aclamades del país, i figura en els cartells dels grans festivals  internacionals. En aquesta ocasió presenta  el seu nou espectacle A Swingin’ Story, que coprotagonitzarà al capdavant del seu quintet amb el cantant Randy Greer.  

Seguidament, el 8 de maig, al Teatre Àngel Guimerà, els actors Ramon Pujol i Albert Triola interpretaran 'Smiley, després de l’amor', una brillant comèdia romàntica tremendament contemporània que explica la història d’amor entre l’Àlex i el Bruno, una parella que fa vuit anys que es va enamorar inesperadament i que ara s’enfronta a problemes una mica més madurs, però igual de divertits i entretinguts.

El dissabte 15 de maig agafarà el relleu l'Auditori Pau Casals, amb Koko-Jean & The Tonics, una formació que s’ha tornat a reunir per fer néixer la seva primera criatura musical en forma d’un EP, batejat amb el nom de Hairwhip. Aquest treball té com a únic objectiu mostrar alguns dels èxits creats pel grup que fins ara han fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

L'últim espectacle d'aquests dos mesos és el dissabte 22 de maig al Teatre Àngel Guimerà, amb un dels actors més coneguts de l'escena catalana, Ramon Madaula, acompanyat de Jaume Madaula i Estel Solé. Ramon Madaula escriu i protagonitza una comèdia familiar, 'Els Brugarol', amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent, que enfronta cara a cara les contradiccions dels seus protagonistes. Dues generacions i dues maneres d’entendre el món en una societat on tots voldríem creure’ns un model de coherència absoluta.

Les entrades estan numerades i es posen a la venda el proper 24 de març, a partir de les 10h, al web www.temporada.cat Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC. Els dies seran el mateix 24, 25 i 26 de març i els divendres no festius, de 10 a 13h.

CARTELL



©2019 Ajuntament del Vendrell