S'amplia el termini d'inscripció fins al diumenge 28 de març.

El Vendrell, 22 de març de 2021

L’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració del Comerç del Vendrell (CIT), organitza un Torneig FIFA 21 mitjançant la plataforma PlayStation 4, que tindrà lloc el dissabte 3 d’abril, a partir de les 10:30 h, en horari de matí (rondes de sis partides simultànies) i de tarda (partides de quarts de final).

Per poder-hi participar s’ha de tenir entre 15 i 30 anys d’edat i cal fer una inscripció prèvia mitjançant un formulari, que estarà publicat al web municipal www.elvendrell.net  (https://www.elvendrell.net/torneig-fifa), entre el 23 i el 28 de març. La inscripció és gratuïta i la participació està limitada a 64 jugadors del Vendrell i comarca del Baix Penedès.

Es jugarà amb les consoles i material proporcionat per l’organització, però es recomana a les persones que hi participin que portin el seu comandament.

Els equips i l’ordre de les partides s’assignaran mitjançant un sorteig que es realitzarà el dimarts 30 de març, a les 20 h, que s’emetrà en directe per la pàgina de Facebook de l’Ajuntament del Vendrell. El calendari de les partides es publicarà al web municipal www.elvendrell.net i al web de Comerç del Vendrell (CIT).

Els premis, cedits per Comerç del Vendrell (CIT) i els patrocinadors del Torneig, són els següents:
-Primer/a classificat/da, trofeu i una PlayStation 5
-Segon/a classificat/da, trofeu i una Nintendo Switch Lite
-Participants dels quarts de final, una consola Game and Watch

Les bases completes del Torneig FIFA 21 El Vendrell, amb les mesures de prevenció i protecció Covid-19, es poden consultar al web municipal www.elvendrell.net (https://www.elvendrell.net/torneig-fifa)



©2019 Ajuntament del Vendrell