El Vendrell, 19 de març de 2021

Les regidories d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell han obert un punt d’accés TIC, que està ubicat a la Sala municipal Benvingut Socias de la Casa Cultural García Lorca (Carrer del Conflent, 82, Mas d’en Gual), i que té la funció d’ajudar la ciutadania a fer les seves gestions de forma telemàtica.
La regidora de Serveis Socials, Montse Martín, ha explicat que “l’obertura d’aquest nou punt de suport informàtic respon a la necessitat del fet que cada vegada hi ha més gestions que s’han de fer de forma telemàtica, i s’ha detectat que hi ha persones que no disposen dels mitjans o que no saben fer-ho”. En aquest sentit, la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha posat de relleu que “l’objectiu és combatre la bretxa digital perquè ningú es quedi enrere pel fet de no disposar dels mitjans o no tenir els coneixements necessaris”.
L’horari d’obertura del Punt d’Accés TIC El Vendrell, que es posarà en funcionament la setmana que ve, és els dilluns i els dimecres, de 16 h a 19 h, i cal demanar cita prèvia mitjançant el telèfon 607 49 38 32 o el correi electrònic ticelvendrell@gmail.com.



©2019 Ajuntament del Vendrell