El Vendrell, 17 de març de 2021

L'Ajuntament del Vendrell i l’Ateneu Cooperatiu CoopCamp, en col·laboració amb el Centre d'Iniciatives i Turisme, han programat la jornada "La Moneda Social del Vendrell" adreçada a comerços, empreses i entitats del Vendrell, que tindrà lloc el dimarts 23 de març, de 15 h a 17 h, de forma telemàtica.

L'objectiu de la jornada és conèixer les potencialitats de la moneda social com a eina per a l'enfortiment de l'economia local. Es comptarà amb la presència de Lluís Muns, consultor d'innovació i administració pública, que explicarà què són i com funcionen les monedes socials i presentarà algunes experiències. 

El programa de la jornada és el següent:

15:00 h – Benvinguda i presentació a càrrec de Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell; Baltasar Santos, regidor de Contractació i Serveis jurídics, i Salvador Rodríguez, president del Centre d'Iniciatives i Turisme del Vendrell. 

15:20 h – Ponència: “Què són les monedes socials? Presentació d’experiències”, a càrrec de Lluís Muns, consultor d'innovació i administració pública a Learning by doing @LluisMuns

16:10 h – Torn de preguntes

16:30 h – Cloenda a càrrec de Rubén Gràcia, regidor de Comerç.

La participació a aquesta jornada és gratuïta, però és necessària la inscripció prèvia: https://serveis.coopcamp.cat/program/jornada-sobre-la-moneda-social-del-vendrell  



©2019 Ajuntament del Vendrell