El Vendrell, 9 de març de 2021

La programació del Temporada febrer-març continua sumant nous èxits. El darrer va ser el del passat dissabte amb Chicuelo i Mezquida, amb un Auditori Pau Casals amb totes les entrades venudes. I el bon ritme seguirà aquest proper dissabte, amb Guillem Albà & La Marabunta, al TÀG, espectacle per al qual ja no queda pràcticament cap entrada disponible.
GUILLEM ALBÀ torna als escenaris amb ‘JALEIU’, un muntatge que farà esclatar de riure tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia, capaços de fer desconnectar al públic del món real.

A finals de l’any 2013 van estrenar 'MARABUNTA', l’espectacle que més han girat, i amb el que han actuat en llocs més diversos: grans escenaris, teatres petits, al carrer, en gales televisives, a cabarets, a la ràdio… L’espectacle va néixer com un homenatge a la feina que feia Jango Edwards en la seva època: la potència de la mescla entre el pallasso contemporani i la música en directe.

'JALEIU' és la continuació d’aquest projecte que tants bons moments ha donat als seus creadors. Repetint el format de 6 músics en directe, i en Guillem Albà com a clown. Números de pallasso, improvisació, jugar amb el públic… i amb els músics tocant diferents estils musicals i actuant. Els músics no només toquen, sinó que també juguen escènicament.
Les entrades per GUILLEM ALBÀ & LA MARABUNTA estan numerades i tenen un cost de 17 € /13 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

Creació, direcció i interpretació: Guillem Albà
Músics: Edgar Gómez, Âlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas i Irene Garcés
Direcció musical: Pep Pascual
Composició musical: Guillem Albà & La Marabunta

'JALEIU!'
Guillem Albà & La Marabunta


Dia: Dissabte 13 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20 h
Durada aproximada: 1 hora i 20 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell