El Vendrell, 9 de març de 2021


Del 8 de març al 2 d’abril es podrà visitar a la Sala Polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell l'exposició #fotoconfinades de la Galeria Tres-e-u de Vic.

Al tercer dia de confinament domiciliari total al març del 2020 degut al Sars CoVid-19, la Galeria Tres-e-u es va adonar, com ells mateix expliquen: “que calia fer una cosa per no caure en l’abisme”. Així va néixer #fotoconfinades, gimnàstica fotogràfica en temps de confinament.

Durant 40 dies consecutius van llançar per instagram un repte diari en forma d’un tema per fotografiar: els veïns, les finestres, els armaris...tot un repertori de motius dels escenaris de reclusió de cadascú.

#fotoconfinades va atreure a més de 60 participants que van realitzar 1.300 imatges. El que va començar com un joc per mantenir-se en forma i per no aturar l’activitat de la Galeria va esdevenir un autèntic repte de creativitat, va exercir de teràpia, va crear una comunitat que ens mantenia connectats i, a més, ens ha deixat els diaris en imatges de les múltiples vivències d’aquells dies extraordinaris, estranys i diferents.

Per aquesta exposició han ampliat 40 fotografies, una per cada repte i donant cabuda al màxim de participants possibles.

L’exposició es podrà visitar fins al 2 d’abril, en horari de Biblioteca i Sala d’Exposicions del Portal del Pardo, de dilluns a divendres de 15 a 20 h, i de dimecres a dissabte de 9 a 13 h.



©2019 Ajuntament del Vendrell