El Vendrell, 16 de febrer de 2021

El proper divendres 19 de febrer, les parades del mercat setmanal que actualment s’ubiquen a la zona del Puig i el Pèlag tornaran a la Rambla.
Aquest retorn es deu al fet que ja han finalitzat les obres de la carretera del Doctor Robert, que impedien la instal·lació de parades a la Rambla, i a l’acord consensuat que s’ha arribat amb els paradistes i amb Protecció Civil per poder fer aquest trasllat amb totes les mesures de seguretat que cal tenir en compte en l’actual situació de pandèmia.
En aquest sentit, s’ha mirat de respectar al màxim la ubicació que ja tenien les parades abans del trasllat. Només hi haurà alguna modificació per tal de respectar el muntatge de les terrasses dels establiments de restauració.
D’altra banda, les parades que s’ubiquen actualment a la plaça Nova, i que anteriorment estaven al carrer dels Cafès, aquest divendres 19 de febrer es traslladaran a la carretera del Doctor Robert per tal d’apropar-les més a la zona de la Rambla i facilitar així el circuit de persones en el conjunt del mercat setmanal.
La regidora de Mercats, M. Luz Ramírez, ha explicat que “aquest retorn a la Rambla, els canvis que es faran per garantir el muntatge de terrasses dels establiments de restauració i el trasllat de parades a la carretera del Doctor Robert han de ser elements de dinamització del centre comercial del Vendrell en aquests moments tan complicats a causa de la situació de pandèmia”. 



©2019 Ajuntament del Vendrell