El Vendrell, 15 de febrer de 2021


Després de l'exitós inici de la nova programació amb el grup Búhos, el proper espectacle que arriba al Teatre Àngel Guimerà el dissabte 20 de febrer, a les 20 h, és una producció de la Sala Flyhard. 'Lo nuestro' ens situa en una nit de Cap d’Any. Una nit per estar amb família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per el que comença. Però tots podem somiar en gran? O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?

Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm apunt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

'Lo Nuestro' ha estat una obra seleccionada en la convocatòria de textos de la Sala Flyhard 19/20, Premi Teatre Barcelona al millor text original i finalista als premis Butaca com a millor espectacle de petit format.

La sala Flyhard compleix 10 anys aquesta temporada, una sala que va néixer com un espai on es programaven les obres de la Companyia Flyhard, en què una obra podia estar en cartell sense data de sortida, amb un equip d’actors més o menys fix, un dramaturg i director de capçalera, etc. L’activitat de Flyhard s’ha anat transformant de companyia a productora en els darrers anys, hem volgut mantenir la implicació com a productora en totes les obres que es programen, però s’ha obert la porta a molts creadors (i els equips artístics amb què han comptat, des d’actors fins a escenògrafs) que, dins la línia marcada i reconeixible que té la Flyhard, han enriquit enormement la sala com a creadora de continguts.


L'any 2015 va rebre el Premi de la Crítica de Barcelona com a Millor Sala de Teatre.


Les entrades per 'Lo Nuestro' estan numerades i tenen un cost de 17 € /13 € (amb descompte). Es poden comprar a través de www.temporada.cat o també de forma presencial a la recepció de l'EMMPAC, els divendres no festius, de 10 a 13h.

 

LO NUESTRO
Dia: Dissabte 20 de febrer
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20h
Durada aproximada: 1 hora i 30 minuts
Preu: 17 euros
Preu amb descompte: 13 euros
Autora: Eu Manzanares
Directora: Mercè Vila Godoy
Intèrprets: Eli Iranzo, Eu Manzanares, Pau Poch i Manel Sans
Producció: Sala Flyhard

 



©2019 Ajuntament del Vendrell