El Vendrell, 25 de gener de 2021

Aquest passat dissabte 23 de gener el Departament de Salut va procedir a la vacunació contra la Covid-19 als residents i professionals de la Residència de la Muntanyeta, així com també als usuaris i usuàries i personal del Centre de dia Anna Serra del Vendrell.

En concret, un equip de 6 infermeres va ser l’encarregat d’administrar la primera dosi de la vacuna a un total de 78 persones que resideixen actualment a la Residència i a 65 professionals que hi treballen. En el cas del Centre de Dia, van rebre la vacuna 33 persones grans i 5 professionals d’aquest equipament.

Tres setmanes després d’aquesta primera ronda de vacunació, els residents i professionals d’aquests centres rebran la segona dosi.

Cal recordar que, tal i com ja va explicar fa uns dies la regidora de Salut, Montse Martín, al Vendrell ja s’ha vacunat també al personal del CAP del Vendrell i s’està fent també la vacunació del personal de l’Hospital del Vendrell. Respecte a les residències del municipi, Montse Martín ha afegit que tant el personal com els residents de la Residència Santa Anna i de la residència de la Policlínica comarcal ja han rebut també la primera dosi de la vacuna.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell