El Vendrell, 20 de gener de 2021

El govern municipal continua presentant les mesures del projecte “El Vendrell Avança” i avui la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat amb més detall la gratuïtat de les escoles bressol municipals P2, que és un primer pas cap a la universalització de l’educació infantil. Aquesta mesura es basa en fer arribar l’educació a tota la societat per afavorir la igualtat d’oportunitats, i es disposa dels recursos econòmics, les escoles bressol i els professionals per fer-ho possible.
L’Ajuntament del Vendrell compta amb 5 escoles bressol municipals de qualitat, consolidades i amb un bagatge de molts anys, amb 245 places per poder oferir aquesta mesura a tots els infants dels 2 als 3 anys empadronats al municipi.
La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha explicat que “incentivar aquest accés a l’educació suposa un gran repte perquè creiem que l’acompanyament dels professionals pedagògics en el creixement emocional, afectiu i social dels infants en aquesta edat és molt important a l’hora d’iniciar posteriorment l’educació infantil a P3”. La regidora ha afegit que “es tracta d’una mesura pionera de país de fer que l’educació sigui l’ascensor social, de cohesió i de convivència del nostre municipi”.      



©2019 Ajuntament del Vendrell