El Vendrell, 19 de gener de 2021

El govern municipal continua desgranant les accions del projecte “El Vendrell Avança” i avui el regidor de Via Pública, Alfons Herrera, ha presentat els diferents treballs de renovació de l’asfalt de carrers que s’estan duent a terme aquestes setmanes i els que hi ha programats per aquestany 2021.
Aquest Pla Renove d’asfalt es va iniciar ahir dilluns 18 de gener en trams dels carrers del Ferrocarril i de la Costa Daurada, al Sector Sanatori. Al carrer del Ferrocarril també s’està fent un rebaix de voreres i una instal·lació de baranes, i es posarà un cartell per senyalitzar l’entrada al municipi del Vendrell des de Calafell. En aquests dos trams s’han asfaltat uns mil metres quadrats per un import de 19.800 euros. Avui, dimarts 19 de gener, s’està duent a terme l’asfaltatge del carrer de Josep Carner i un tram de la Riera de la Bisbal (1.000 metres quadrats per un import de 22.300 euros). En aquest darrer tram s’han fet uns treballs previs de millora de pluvials. I demà, dimecres 20 de gener, es pavimentarà el carrer de la Maladeta, a Torreblanca. Seran uns mil metres quadrats per un import de 22.000 euros. Aquí també s’hi ha fet una actuació prèvia de millora de pluvials.  
La propera setmana s’asfaltarà un tram del carrer de l’Abat Bassa de Sant Salvador (415 metres quadrats per un import de 8.000 euros) i el carrer de l’Onze de Setembre de la urbanització Oasis (535 metres quadrats per un import de 8.900 euros). Cap al final del proper mes de febrer es preveu l’asfaltatge d’un tram del carrer del Llobregat de Sant Salvador (174 metres quadrats per un import de 4.700 euros) i una actuació de pavimentació en un tram del carrer de les Roquetes, que suposarà també la millora de la vorera. Els treballs al carrer de les Roquetes estan pressupostats amb uns 20.600 euros.
D’altra banda, s’estan licitant treballs de Pla Renove en trams del carrer del Conflent, del carrer de Carles Buïgas (urbanització Oasis) i de l’avinguda del Brisamar (Coma-ruga).
El regidor de Via Pública, Alfons Herrera, també ha explicat que “al pressupost del 2021 es procedirà a licitar un contracte anual de manteniment d’asfalt per un valor de 100.000 euros”.



©2019 Ajuntament del Vendrell