El Vendrell, 7 de gener de 2021

Des de la Regidoria de Festes es fa una valoració molt positiva de la Nit de Reis del passat 5 de gener, a la pista d’atletisme de l’avinguda del Camp d’Esports.
En total, 1.089 persones van poder accedir al recinte per veure l’acte amb dos torns diferents, un programat a les 18 h i l’altre a les 20 h, cosa que va permetre evitar aglomeracions i complir amb les restriccions dictades per les autoritats sanitàries. En aquest context, ni Policia Municipal ni Protecció Civil van registra incidències. La reserva prèvia d’accés va permetre als voluntaris de l’Associació Reis d’Orient del Vendrell poder acomodar a cadascú dels assistents directament a les seves cadires evitant una circulació de persones per la pista d’atletisme. L’acte també es va poder seguir en directe per Televisió el Vendrell.
Des de l’Ajuntament s’ha treballat des del primer moment per mantenir l’acte de donar la benvinguda als Reis d’Orient seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, el regidor de Festes, Christian Soriano, ha manifestat que “crec que hem estat capaços de conservar la il·lusió i l’emoció dels nens i nenes del Vendrell. Ha estat un esforç que ha valgut la pena fer i el balanç és molt positiu”. Soriano ha agraït la predisposició i el treball de Policia Municipal, Protecció Civil, de RTV el Vendrell i, especialment, de l’Associació Reis d’Orient del Vendrell “amb la qual portem dos mesos treballant colze a colze i han demostrat una professionalitat, dedicació i il·lusió extraordinàries per tirar endavant un acte com aquest”.



©2019 Ajuntament del Vendrell