El Butlletí Oficial de l’Estat del dia 22 de desembre, publica el Reial Decret 147/2020 de convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya el dia 14 de febrer de 2021 i, d’acord amb el que disposa l’article 39.2 de la Llei Orgànica del règim electoral general, s’exposa al públic el cens electoral vigent durant els dies del 28 de desembre de 2020 al 4 de gener de 2021, a efectes informatius i de possibles reclamacions i també la relació de Seccions, Locals i Meses.

 

L’Ajuntament del Vendrell posa a disposició de la ciutadania un servei informàtic i personalitzat de consulta al Cens Electoral vigent, a les següents oficines municipals i amb el següents horaris.

* Oficina del SAC de Coma-ruga de l’avinguda de la Generalitat, núm. 32: de dilluns a divendres de 8.30 h a 14 h, prèvia sol·licitud de cita: https://www.elvendrell.net/cita-previa-sac-i-empadronament

* Oficina d’Empadronament Municipal de l’avinguda Catalunya número 1: matins de dilluns a divendres de 9 h a 14.30 h i les tardes dels dilluns de 17 h a 19 h.

Per fer la consulta, cal presentar original d’algun dels següents documents: DNI, Permís de conduir o Passaport amb fotografia.

 

 *També es podrà consultar la inclusió al Cens a la pàgina web de l'Ajuntament www.elvendrell.cat i a la de l’INE https://sede.ine.gob.es/, aquesta última amb certificat electrònic.

 Les sol·licituds d’inclusió/exclusió es poden tramitar a l’Ajuntament, Consolat, Delegació Provincial de l’Oficina del Cens electoral o per internet, com a tràmit de la seu electrònica de l’INE amb certificat electrònic, a l’adreça  https://sede.ine.gob.es/oposicionPartidos.

 

També s'exposa al públic la relació de Seccions, Locals i Meses on hi ha diverses modificacions de col·legis electorals, per tal d'adequar-se al protocol establert per la Generalitat a causa de l'actual situació sanitària, quedant així:

Els electors/es que anaven a l'Esplai del Tívoli, a l'Edifici Serveis Socials, i una part del Centre Cívic l'Estació hauran d'anar al PAVELLÓ ÀNGEL GUIMERÀ; els electors/es que anaven al Casal Familiar, a l'escola Teresina Martorell i l'altra part del Centre Cívic l'Estació hauran d'anar al PAVELLÓ CLUB D'ESPORTS; els electors/es que anaven al Centre Cívic les Roquetes hauran d'anar a la LIRA VENDRELLENCA; els electors/es que anaven a l'Edifici Camí Reial, Escola bressol Ralet Ralet, hauran d'anar al PAVELLÓ PAU CASALS; els electors/es que anaven al Centre Cívic de Coma-ruga, hauran d'anar a l'ESCOLA SECALLETS; els electors/es que anaven a l'Esplai de la Gent Gran de Coma-ruga, hauran d'anar a l'ESCOLA PLA DE MAR. Els electors/es que anaven a les passades eleccions a l'Escola Secallets hauran d'anar a l'AUDITORI PAU CASALS. 

Així mateix, i a les mateixes,  dates es posa a disposició de la ciutadania el model de sol·licitud d'exclusió/inclusió d'enviament de propaganda electoral per part de partits polítics perquè tingui efecte per aquestes eleccions. 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell