El Temporada ha reprès la seva activitat després de les últimes restriccions acordades per part de la Generalitat de Catalunya per evitar la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19). La reobertura ha estat marcada per l'èxit del concert de la 'Banda KM 0', el passat dissabte 28 de novembre, amb totes les entrades esgotades des de feia setmanes, i amb l'aplaudiment i la satisfacció del públic després del concert.

La propera cita és el 12 de desembre, al Teatre Àngel Guimerà, amb el Grup de Teatre Inestable del Vendrell. Les restriccions de mobilitat obliguen a modificar l'horari previst inicialment, i l'obra s’iniciarà una hora abans del que estava programat, a les 19.30 h.

'Almenys no és Nadal' es basa en dues dones, la Sofia, i l’Encarna, que comparteixen habitació en una residència i passen els dies encarant-se a un món que, entre la proximitat de la mort i la persistència de la vida, volen fer seu encara. Un trencaclosques que encara no ha pogut acabar cap resident és la metàfora d’un temps que se n’aniria amargament de pressa si l’amistat entre totes dues no les fes viure. L’Encarna inventa les visites d’un fill que no ve mai. La Sofia l’ajuda a mantenir una ficció que, qui sap, potser també la reconcilia amb la debilitat del món i amb l’absència dels seus. Fins que el fill de l’Encarna la visita de veritat…

Totes aquelles persones que tinguin entrades per aquesta obra de teatre i no hi puguin assistir, poden sol·licitar la devolució de l'import de l'entrada. Per a sol·licitar-la o obtenir més informació, poden posar-se en contacte a través del telèfon 689 26 97 67, i el correu hola@temporada.cat.
Des del Temporada es continua apostant per una cultura segura, entenent que aquest és una valor essencial per l'oci de la població.

'ALMENYS NO ÉS NADAL'
Direcció: Pep Vinyes
Intèrprets: Ester Miret, Àngels Navarro, Mònica Tutusaus i Enric Batlle
Ajudant de direcció: Anna Urpí
Maquillatge: Àngels Navarro i Ma. Antònia Lambea
Disseny escenografia: Jordi Mercadé “Brico”
Fotografia: Josep Manel Callizo

Companyia: Grup de Teatre Inestable del Vendrell
Dia: Dissabte 12 de desembre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 19.30 h
Preu: 5 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell