El Vendrell, 25 de novembre de 2020

Després de les últimes restriccions acordades per part de la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus (COVID-19), aquest dilluns la cultura pot reprendre la seva activitat, seguint les limitacions establertes.


Així, el concert previst pel dia 21 de novembre, amb la 'Banda KM 0', es va desplaçar al proper dissabte 28 de novembre, 1 hora abans del que estava programat, a les 19.30 h, al mateix Auditori Pau Casals. Una modificació horària que ja quedarà establerta en els propers espectacles, provocada per les vigents restriccions de mobilitat a partir de les 22h.
Per tant, els espectacles de la programació de tardor es poden reprendre, amb el nou horari, i complint amb el 50% de l'aforament, tal i com ja s'estava fent des de l'inici del semestre.


Com afecta el confinament territorial?


El pla de desescalada iniciat aquest dilluns no permet assistir als espectacles de cap de setmana que no es realitzin al propi municipi (almenys en els propers 15 dies). El confinament perimetral de divendres a dilluns és, doncs, un impediment per a poder desplaçar-se als espectacles, en el cas de les persones que no visquin al Vendrell. És per això que totes aquelles persones que tinguin entrades per aquest concert, o d'altres, i no hi puguin assistir, poden sol·licitar la devolució de l'import de l'entrada. Per a sol·licitar-la o obtenir més informació, poden posar-se en contacte a través del telèfon 689 26 97 67, i el correu hola@temporada.cat.

Des del Temporada continuem apostant per una cultura segura, ja que creiem fermament que aquest és una valor essencial per l'oci de la població, i així ha quedat demostrat en els aforaments complets (o pràcticament) des de l'inici de la programació, al setembre. A partir d'ara esperem poder seguir el bon ritme que havíem iniciat, i comptar novament amb el suport del públic.



©2019 Ajuntament del Vendrell