El Vendrell, 6 de novembre de 2020

Ahir al matí, en directe al programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell, es va fer el sorteig dels premis de la desena campanya de dinamització comercial que té com a eslògan “Compra i guanya”, que s’ha dut a terme durant el passat mes d’octubre.

Les 31 experiències en els 31 municipis organitzadors s’han dividit en 15 lots. Els 15 premiats, a més de 2 experiències han guanyat un val de 20€ cedit pel CIT per gastar en el comerç local associat. El comerciant del primer premi també té premi.

Els guanyadors han estat :


1 Conchi Otomendi (Les Delicies de Laura)
2 Santiago Cilleruelo (Gestoria Mañé)
3 Tania Mata Navas (Cal Vicentó -El Tancat)
4 Alex Gonzalvo Tarrida (La Fàbrica del Cartutx)
5 Maite Blazquez (Calçats Serrat )
6 Marta Matilla Martinez (Cal Català)
7 Àngels Turdiu (3 stils Perruqueria)
8 M Eugenia Pascual Rodríguez (Perruqueria Marilia)
9 Marc Martinez Gimeno (Búbalu)
10 Carmen Martinez (Joyma Perruqueria)
11 Maribel Guirao (Kimbara)
12 Paqui Arroyo Cal Vicentó (El Tancat)
13 Maria Guinovart Martinez (Punt Interior Ma. Teresa)
14 Ferran Romeu Rius Cal Sergi Carn (Mercat Municipal)
15 Montserrat López Serra Cansaladeria (Cal Cutchet)

El comerç guanyador per conèixer Vilanova del Camí ha estat “Les Delicies de Laura”.

Les experiències son a: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, l’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí. Tot i això, a causa de pandèmia de la COVID-19, tots els premis han quedat ajornats fins al 2021.

El lliurament de premis es farà en dues sessions: una el dimecres 11 de novembre, a les 13.30 h, al local del c/ Racó (abans Dolceria Soler) i l’altra el dijous 12 de novembre, a les 13.30 h, al local del carrer Sant Xavier, 55 (botiga “Mil coses”).



©2019 Ajuntament del Vendrell