El Vendrell, 2 de novembre de 2020

Durant la primera quinzena de novembre tindrà lloc els sorteig de la desena edició de la campanya COMPRA I GUANYA en la què hi ha participat prop de 1.950 botigues dels 31 municipis organitzadors, membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes.

Aquesta desena edició ha tingut un caràcter especial per la conjuntura actual marcada per la pandèmia, mantenint però intactes els seus quatre objectius: dinamitzar el comerç de proximitat, promoure turísticament els territoris organitzadors, premiar als compradors i agrair la participació dels comerciants. Per això, la campanya s'ha adaptat a les circumstàncies excepcionals i s’ha traslladat al mes d’octubre, entre la campanya d'estiu i la de Nadal; ha ampliat el seu àmbit a tot el municipi perquè no tan sols s’ha dut a terme als nuclis antics com en les edicions anteriors i ha passat a anomenar-se COMPRA I GUANYA.

En concret, al Vendrell el sorteig es farà el dia 5 de novembre en directe des del programa La Calaixera de Ràdio el Vendrell, a les 11h. Entre totes les butlletes recollides a les 216 botigues participants es sortejaran 32 experiències a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa (31 per clients + 1 comerciant) valorats en 2.859 €. En el cas del Vendrell, gràcies a la col·laboració del CIT, a més de les 32 experiències, es sortejaran 16 vals de 20€ a gastar en el comerç associat.

Entre tots els membres de la Xarxa es repartiran més de 91.400 € en 992 experiències per a dues persones que fins al juny de 2021, viuran i gaudiran de la cultura, la gastronomia i el patrimoni dels 31 municipis organitzadors.

Això sí, atesa la situació actual de la pandèmia i les restriccions de seguretat, els premis no es podran gaudir dins d’aquest any 2020 com estava previst inicialment, sinó que es traslladaran a noves dates del 2021. Aquestes seran fixades segons l’evolució de la pandèmia per tal que les experiències es puguin gaudir amb les màximes garanties de prevenció del contagi de la Covid-19, per això caldrà estar atents del nou calendari que es comunicarà puntualment a cadascun dels guanyadors.

 

Cal recordar que per premiar la participació i la col·laboració de tots els establiments adherits, un comerç de cada municipi organitzador, també opta a guanyar una experiència, i a més, els de Vendrell, opten a un premi extra: durant el mes de novembre, al compte de Facebook Compra i Guanya al Vendrell es publicaran les fotografies dels 216 comerços participants. El que tingui més “likes” durant el mes, tindrà premi.

 

Organitzadors
La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes amb la col·laboració de les associacions de comerciants i les Diputacions. Gràcies al treball col·laboratiu entre ajuntaments, com més municipis membres formen part de la Xarxa, hi ha més premis per sortejar, més incentius per comprar en el petit comerç, més guanyadors i més descoberta del territori català

Enguany, en la desena edició, en són ja 31: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, El Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, Les Borges Blanques, L’Arboç, L’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell