El Vendrell, 22 d'octubre de 2020


Fa unes setmanes el programa Detectem va crear un espai de referència per a la població de més de 70 anys del Vendrell per oferir informació i orientació mitjançant el correu electrònic de la Regidoria de Gent Gran (mlrebollo@elvendrell.net) o el seu número de telèfon de contacte (686 90 73 65).

Aquest servei té com objectiu resoldre qualsevol dubte, conjuntament amb els responsables i tècnics dels diferents departaments de l’Ajuntament per tal de donar una resposta unitària i global a les necessitats de la gent gran.

A partir de la setmana que ve s’enviarà una carta a les persones més grans de 70 anys del municipi juntament amb un imant de nevera amb el telèfon d’atenció del programa Detectem, perquè el tinguin més a mà quan tinguin la necessitat de trucar-hi.

La regidora de Gent Gran, Montse Martín, ha explicat que “amb el programa Detectem volem arribar a la gent gran i fer-los acompanyament i assessorament”. En aquest sentit, “a part de continuar fent les trucades telefòniques a les persones més grans de 75 anys que viuen soles, amb aquest telèfon i amb el correu electrònic reforcem l’atenció a les persones més grans de 70 anys del municipi per tal de fer-los un seguiment i poder ajudar-les en qualsevol qüestió”.

D’altra banda, la regidora Montse Martín ha anunciat que “s’està treballant en l’organització d’una xarxa de voluntariat per ajudar la gent gran que ho necessiti, sobretot pensant en les dificultats que es poden trobar de cara a l’hivern algunes persones de més edat i que viuen soles”.



©2019 Ajuntament del Vendrell