El Vendrell, 19 d'octubre de 2020

L’Ajuntament del Vendrell ha iniciat les sessions informatives sobre tramitació electrònica i tramitació de l’ajut per a empreses i persones autònomes

El passat divendres 16 d’octubre va tenir lloc la primera de les quatre sessions informatives on-line sobre tramitació electrònica i sobre la tramitació de l’ajut de l’Ajuntament del Vendrell dirigida a empreses i persones autònomes. Les sessions s’han organitzat des de l’Eina, amb el suport de l’Àrea de Transparència de l’Ajuntament del Vendrell.
Durant la sessió es va informar i es va donar a conèixer quins són els passos que cal seguir i què es necessita quan s’ha de fer un tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament del Vendrell, i més concretament sobre com dur a terme la tramitació de l’ajut per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la COVID-19. Al finalitzar la sessió es van respondre les diferents consultes sobre la nova convocatòria que està preparant l’Ajuntament del Vendrell per a empreses i persones autònomes.

Hi ha tres sessions més sessions programades per les properes setmanes i són les següents:
Dimecres   21 /10/20  - 18 h

Dijous  29 /10/20  - 1 4 h

Dijous   5 /11/20  -  14h 

Les persones interessades poden apuntar-se mitjançant aquest  Formulari d'inscripció

L’objectiu de les sessions és millorar i facilitar la comunicació de la ciutadania, empreses i entitats amb l’administració pública, permetent que els tràmits es puguin fer des de casa o qualsevol altre lloc durant 24h al dia i els 365 dies de l’any. I també facilitar i donar a conèixer a empreses i persones autònomes el tràmit de sol·licitud de la nova convocatòria d’ajut.



©2019 Ajuntament del Vendrell