La programació del Temporada de tardor continua i després del concert de gralles del passat divendres, el Grup de Teatre La Lira Vendrellenca actuarà a casa el proper dissabte 17, i ho farà amb 'Càsting'.


L'argument arrenca amb la Isabel, una actriu en hores baixes, que organitza un sopar amb el seu marit, l’Àngel, que és guionista, i l’exparella d’aquest, la Susanna, productora de cinema. L’actor Dídac Martínez és convidat a la vetllada amb la intenció que protagonitzi la pel·lícula que estan muntant. Un inesperat esdeveniment, però, capgirarà el transcurs de la nit.
'Càsting' és una àcida comèdia negra que barreja el misteri, el vodevil i l’absurd.


Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà l'espectacle en diferit, de forma íntegra, el diumenge a les 20h.
Les entrades per a aquest espectacle estan exhaurides.
L'organització garanteix la distància de seguretat entre els espectadors, i totes la resta de mesures sanitàries que requereix la pandèmia.

Direcció: Félix Pérez
Dramatúrgia i adaptació escènica: Néstor Brumas
Intèrprets: Sílvia Benet, Félix Pérez, Ester Llurba, Héctor Mercadé, Josep Abelló, Imma Vélez, Josefina Pérez i Joan Guerrero
Companyia: Grup de Teatre La Lira Vendrellenca


Dia: Dissabte 17 d’octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 5 euros ENTRADES EXHAURIDES
Més informació: tel.: 689 26 97 67 – a/e: hola@temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell