El divendres 16 d’octubre, a les 20 h, al Centre Cívic Pere Pruna de Barcelona, tindrà lloc el concert Oratori Àngel de Tobies, dins de l’XI Cicle de Música religiosa de Sarrià-Sant Gervasi, i estarà dedicat a “Sanitaris pels escenaris”.

L’obra és de la vendrellenca Carlota Baldrís i és un cant a la vida i a la conservació del planeta, a partir de la veu d’un àngel que observa la terra des del seu campanar. Una experiència transcendental, que va ser recomanada per la UNESCO pel seu missatge de pau.

“Sanitaris pels escenaris” és un projecte que té la intenció de tornar als artistes aquells aplaudiments que van rebre els professionals de la Sanitat durant el confinaments per la Covid-19. La dedicació d’aquest concert té com a objectiu oferir una finestra més a aquesta iniciativa per donar-li més visibilitat.

L’acte coincideix amb la commemoració del 62è aniversari de la baixada de l’àngel en l’helicòpter Sikorsky de la base àrea americana de Saragossa, l’any 1958, i s’emmarca dins de la Capital de la Cultura Catalana El Vendrell 2020.

Al concert hi actuaran:
Tànit Bono (solista)
Quartet vocal: Natàlia Casasús (soprà), Assumpta Cumí (contralt), Carles Prat (tenor), Jordi Boltà (baix)
Jordi López (piano)
Montserrat Meneses (direcció musical)
Pau Casanovas (creació audiovisual)
Veu en off: Rosa Andreu i Xavier Graset
Text veu en off: Victor Espiga

Es podrà seguir en directe al canal de Youtube de la Regidoria de Cultura (Cultura El Vendrell) i al d’Instagram del Centre Cívic Pere Pruna (@cc_perepruna). RTV El Vendrell retransmetrà el concert el 17 i 18 d’octubre, a les 22 h.

El concert està organitzat pel Cor de cambra Dyapason amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona Districte Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament del Vendrell, Capital de la Cultura Catalana El Vendrell 2020 i Airun Serveis Culturals.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell