El Vendrell, 7 d'octubre de 2020

El proper dijous 15 d’octubre, a les 20 h, se celebrarà un Ple extraordinari amb el debat de l’Estat de la Vila com a únic punt a l’ordre del dia i serà retransmès per RTV el Vendrell per garantir la màxima audiència i transparència.

L’alcalde i els portaveus dels grups municipals estaran de forma presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, des d’on faran les seves intervencions, i la resta de regidors i regidores hi estaran connectats telemàticament.

El Ple de l’Estat de la Vila és un debat de caràcter general sobre el municipi, que té com a objectiu donar l'oportunitat al govern de fer un balanç de la seva gestió i a través dels grups municipals retre compte del mateix.

D’altra banda, s’anima la participació de la ciutadania amb l’opció de poder enviar preguntes als grups municipals que es respondran o utilitzaran durant el debat.

Les preguntes es podran enviar fins al dimarts 13 d’octubre, a les 20 h, a l’adreça de correu electrònic pledelvendrell@gmail.com. Només es podrà fer una pregunta per persona, entitat, associació o organització, que s’haurà  d’enviar per escrit o mitjançant un vídeo no superior a 30 segons. Es demana que sigui sobre temes de caràcter general sobre assumptes municipals.

El Ple de l’Estat de la Vila del proper dijous 15 d’octubre és el primer que se celebrarà al Vendrell i es preveu fer-ne un cada any.©2019 Ajuntament del Vendrell