Després de l'èxit del primer espectacle de la programació del Temporada de tardor, aquest proper divendres 9 d’octubre la cita és amb la música tradicional.
L'Auditori del Tívoli acollirà el concert dedicat a Jaume Vallès i Güell, 'Moliner' (1920-2020). Vallès va ser timbaler de les Gralles del Baix Penedès i se'l vol homenatjar en el centenari del seu naixement.

Al concert hi intervindran Les Gralles del Baix Penedès, els Tocats de Canya, Els Mosquits, Els Aixarts i els Grallers de l'Aram i com a grup convidat, Els QuatreVents, un grup de grallers creat al 2007 al barri de Sant Antoni de Barcelona. Està formant per cinc joves de diferents punts de la geografia catalana, com ara la plana de Lleida, Reus, Figueres o Barcelona.
Les entrades per a aquest concert estan exhaurides, com també ho estan les del següent espectacle de la programació, 'Càsting', a càrrec del Grup de Teatre de la Lira.

L'organització garanteix la distància de seguretat entre els espectadors i totes la resta de mesures sanitàries que requereix la pandèmia.
Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió El Vendrell emetrà els espectacles en diferit, de forma íntegra.


Més informació: tel.: 689 26 97 67 – a/e: hola@temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell