El Vendrell, 29 de setembre de 2020

Aquesta decisió pretén reforçar la promoció turística del patrimoni litoral dels nuclis marítims del Vendrell.

Avui al matí, l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha signat la delegació de les competències de Turisme a la regidora Bárbara Peris. L’alcalde explica que “un cop finalitzada la temporada d’estiu de l’any 2020 i el disseny de la programació de la Capital de la Cultura Catalana, l’Ajuntament del Vendrell, en el context de la pandèmia de la Covid-19, vol potenciar el turisme segur i de salut que fa possible el ric patrimoni natural del municipi”. 

La distinció de la capitalitat cultural catalana durant aquest any 2020 explicava la integració de Turisme i Cultura sota la direcció de la regidora Silvia Vaquero, en aquest cas, per reforçar l’interès turístic pel patrimoni material i immaterial del Vendrell. La pròpia Silvia Vaquero ha destacat que “potenciar la marca del Vendrell ha estat clau a l’hora de fer més atractiva la Capitalitat i això ha estat possible gràcies a la dinamització des de l’àrea de Turisme”.

Ara, les dificultats econòmiques provocades per la pandèmia, i d’acord amb l’objectiu de mandat de cohesionar el territori impulsant l’atractiu turístic i econòmic del Francàs, Coma-ruga i Sant Salvador, fan necessari dinamitzar el potencial del nostre litoral. La campanya de promoció d’aquest estiu ja ha incidit en els avantatges que dona l’amplitud de l’entorn natural del municipi per a un turisme segur i de salut.

La nova responsable de Turisme, Bárbara Peris, aportarà a la regidoria el seu coneixement professional de les necessitats de les empreses i, també, dels visitants i turistes. En paraules seves: “L’objectiu és combinar la visió empresarial amb la prestació de serveis i promoció turística de l’administració pública”. 

En definitiva, l’estreta col·laboració entre Cultura, Turisme i Platges en la promoció del ric patrimoni natural, material i immaterial del municipi és clau per dinamitzar l’economia, enriquir l’oferta turística i fer front a les dificultats econòmiques provocades per la Covid-19.



©2019 Ajuntament del Vendrell