El Vendrell, 28 de setembre de 2020

La setmana passada la Subdelegació del Govern d’Espanya a Tarragona va donar a l’Ajuntament 10.000 mascaretes quirúrgiques que seran distribuïdes a la població de la forma següent:
-als centres educatius,
-a la Residència d’avis La Muntanyeta,
-i al Centre cívic L’Estació per poder-les oferir a la ciutadania en general.

El primer tinent d’alcalde, Christian Soriano, ha agraït el gest de la Subdelegació del Govern d’Espanya d’haver fet aquesta donació de mascaretes al municipi del Vendrell, “que ja estem començant a distribuir als sectors més afectats per la Covid-19 i on considerem que és més necessària la seva utilització”.

Pel que fa a la distribució als centres educatius, la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha posat l’èmfasi al fet que “amb el recent inici del curs escolar, des de l’Ajuntament estem sent molt perseverants informant constantment sobre l’ús de la mascareta, el rentat de mans, de mantenir les distàncies de seguretat i de l’important que som cadascun de nosaltres per tal de frenar aquest virus. I volem que el curs continuï amb uns nens i nenes responsables dins de les aules, al pati i, també, fora de les escoles. En aquest sentit, la distribució d’aquestes mascaretes ajudarà que els centres educatius siguin encara més segurs”.



©2019 Ajuntament del Vendrell