El Vendrell, 28 de setembre de 2020

Després de la pausa dels darrers mesos, els equipaments culturals del Vendrell tornen a obrir les seves portes. La programació del Temporada de tardor inclou un total de 9 espectacles, repartits, com és habitual, entre el Teatre Àngel Guimerà, l'Auditori Pau Casals i l'Auditori del Tívoli.

En aquesta ocasió, el tret comú de tots els espectacles és la proximitat. Així doncs, la cultura 'KM 0' serà l'encarregada de retornar l'activitat cultural al municipi.
La primera cita serà amb la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, vinculada al Vendrell, que presentarà 'Flamencolife', una aposta per un flamenc actual i innovador, que uneix la dansa i la poesia per inspirar-se en aquesta qualitat màgica del llenguatge flamenc, capaç de transmetre i comunicar tota mena d’emocions. 'Flamencolife' fa un recorregut per alguns dels pals flamencs a través dels seus tres codis essencials, el ball, el toc i el cant.

Però no estan sols: en aquesta obra, l’elegància del violí els acompanya, la dolçor d’una flauta els abraça i el caràcter de la percussió els realça.

A partir d’aquí sorgeix 'Flamencolife', un espectacle sense fil argumental, però no sense vida, ple de paraules, de gestos i silencis que fa un recorregut per les sensacions viscudes i conduïdes per aquest llenguatge tan especial, el flamenc.

Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà l'espectacle en diferit, de forma íntegra.
Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat, i de forma presencial a l'EMMPAC, tots els dilluns i els divendres, no festius, de 10 a 13h. L'organització garanteix la distància de seguretat entre els espectadors i totes la resta de mesures sanitàries que requereix la pandèmia.

Intèrprets:


Beatriz Higueras, direcció, coreografia, producció, idea original i ball
Marcos Martínez i Armando Mateos, veu
Johnny Goldie, guitarra
Martín Fayos Limón, guitarra
Irene Zugaza, viola
Leo Trincabelli, caixó flamenc i hang
José Luis Carrillo, poesia

 

FLAMENCOLIFE
Dia: Dissabte 3 d'octubre
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 5 euros
Més informació: tel.: 689 26 97 67 – a/e: hola@temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell