El Vendrell, 22 de setembre de 2020

El proper dimarts 29 de setembre, a les 19h, Rafel Nadal presentarà el seu nou llibre “Un mar d’estiu. Una memòria de la meditetània” a la Biblioteca Pública Terra Baixa.

El llibre és una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.
A "Un Mar d'estiu", Nadal ret homenatge a la mar de la seva infància i joventut en un llibre dividit en tres parts.

A la primera, l'autor parla de perquè la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona banda, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d'aquests espais l'acompanya el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l'autor narra el retorn, una reflexió sobre l'experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Rafael Nadal va ser l'autor més venut de Sant Jordi 2019.

La presentació anirà a càrrec de la vendrellenca Gemma Ventura.

Degut a les restriccions motivades pel COVID19 l’aforament és limitat. Cal reservar invitació a la mateixa biblioteca o per telèfon, 977662118. En acabar l’acte, l’autor signarà llibres però no hi haurà punt de venda a la biblioteca, qui vulgui que li signi el llibre l’haurà de portar.

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell