El Vendrell, 21 de setembre de 2020

L’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctàmbul@s, està elaborant un Pla d’actuació i un Protocol davant les violències sexuals als espais festius del Vendrell.

Un del grups de treball fonamentals on s’abordaran i s’identificaran els aspectes a definir en el document final és la Comissió Participativa. A aquest grup de treball hi estan convidades totes aquelles persones del territori que vulguin participar-hi, posant especial èmfasi en aquells col·lectius o persones que tenen implicació i desenvolupen activitats relacionades amb la temàtica, que porten temps treballant des d’una perspectiva de gènere i feminista, o bé que els afecta directament amb les accions que presumiblement es duran a terme per intervenir en els espais festius. La Comissió Participativa recollirà tant informació clau sobre el territori, com aportacions, idees i propostes que vestiran el Protocol que s’està elaborant. A més, aquest grup de treball serà l’encarregat de definir les accions bàsiques del pla d’actuació, tot prioritzant les línies d’actuació que consideri prioritàries al territori.

Una primera trobada de la Comissió es va dur a terme de forma telemàtica la setmana del 8 al 12 de juny. La segona sessió tindrà lloc el dijous 24 de setembre, a les 18 h, i també serà en línia. Aquesta sessió se centrarà en donar a conèixer els resultats de la diagnosi realitzada al municipi pel col·lectiu Noctàmbul@s i en la recollida de propostes ciutadanes per l’elaboració del protocol del Vendrell.

Les persones que hi vulguin participar, ja sigui a títol individual com en representació d'una entitat, cal que s'inscriguin prèviament a través del següent enllaç: https://forms.gle/Tf9fbXeiJEhwzCT16



©2019 Ajuntament del Vendrell