El Vendrell, 16 de setembre de 2020

Amb motiu de la situació actual de pandèmia mundial, la Regidoria de Joventut ha cregut convenient cancel·lar la present edició de Cultura Urbana que sempre se celebrava en un dels primers dissabtes de la tardor en espais cèntrics del Vendrell, i se celebrarà quan les circumstàncies ho permetin per garantir la total seguretat dels assistents i participants.

En aquesta edició s’hagués arribat a la desena i s’havia previst donar-li una especial rellevància a aquest esdeveniment amb noves propostes i un pressupost més alt.

En les darreres nou edicions, s’ha passat de començar de zero a tenir participants vinguts d’altres continents gràcies a un treball continu per refermar i consolidar la cita vendrellenca a nivell nacional i mundial.

El Cultura Urbana del Vendrell obre les portes de les principals competicions del hip hop a nivell mundial com els campionats que es porten a terme als Estats Units d’Amèrica i a Alemanya.

Des del primer moment d’aquesta pandèmia, la regidoria ha apostat per mantenir el risc zero; per tant, se seguirà treballant per una nova cita més lluïda per fer més atractiva l’edició número 10 de Cultura Urbana.



©2019 Ajuntament del Vendrell