El Vendrell, 15 de setembre de 2020

La programació del Temporada es va veure estroncada el passat març a causa del confinament i la pandèmia. Aquesta tardor, però, s'ha volgut restablir l'activitat cultural, seguint totes les mesures de seguretat sanitàries, per tal que el públic es pugui sentir el màxim còmode possible amb la nova normalitat. Així doncs, la programació del Temporada per als propers mesos inclou un total de 9 espectacles, repartits, com és habitual, entre el Teatre Àngel Guimerà, l'Auditori Pau Casals i l'Auditori del Tívoli.

Els tres equipaments aposten, en aquesta ocasió, per formacions culturals de proximitat, perquè actualment és més important que mai. Són moments per posar en valor tot allò ideat, produït i creat des del territori mateix. Els programadors del Temporada creuen que l'aposta per a la cultura km 0 satisfarà molt al públic, amb qui confien que torni al teatre o auditori.
Per a aquelles persones que no puguin assistir de forma presencial a l’equipament, Televisió el Vendrell emetrà en diferit els espectacles programats.

Les entrades tindran totes un cost únic de 5 € (excepte el concert de música de gralles, que és gratuït, tot i que cal reserva prèvia). Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat a partir del dia 21, així com també es poden comprar de forma presencial, a la recepció de l'EMMPAC, els dies 21, 22, 23 i 25, de 10 a 13h. Posteriorment, es mantindrà la venda presencial a l'EMMPAC tots els dilluns i els divendres, no festius, de 10 a 13h.

El primer espectacle anirà a càrrec de la Companyia Flamenca Beatriz Higueras, que presenta 'Flamencolife', una aposta per un flamenc actual i innovador, que uneix la dansa i la poesia per inspirar-se amb aquesta qualitat màgica del llenguatge flamenc.

El segon serà un concert de gralles, dedicat a Jaume Vallès i Güell “Moliner”, amb l’actuació de diversos grups vendrellencs i un grup barceloní com a convidat. La programació seguirà amb el Grup de Teatre de la Lira Vendrellenca i la seva obra 'Càsting'. L'Orquestra Camerata XXI i Nerea Bassart Trio ompliran de música l'Auditori Pau Casals, així com la Banda KM 0, una formació creada expressament per a la programació del Temporada, integrada per músics professionals del Vendrell o vinculats a la vila, i que interpretarà un repertori del tot divers, amb arrels i connexions vendrellenques.


El Festival Festival en Veu Alta (EVA) també tindrà el seu espai a la programació del Temporada, amb dos espectacles, al Teatre Àngel Guimerà: “Ocaña, reina de las Ramblas”, de Marc Rosich, i “Autoretrato de un joven capitalista español”, d’Alberto San Juan. (www.enveualta.com).

'Almenys no és Nadal', del Grup de Teatre Inestable del Vendrell, serà l'encarregada de tancar la programació de tardor el 12 de desembre.

El Temporada de tardor també incorpora la programació de l’Orgue del Vendrell, que inclou quatre concerts i també un acte especial. I és que el 21 d’octubre es farà la commemoració dels 10 anys de la benedicció de l’Orgue.

La publicació també recull els actes del mes Pau Casals, organitzats per l’Associació Musical Pau Casals.

Consulteu aquí la programació completa : http://temporada.cat/

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell