El Vendrell, 10 de setembre de 2020

La regidora de Salut; Montse Martín, ha mantingut una reunió amb el director mèdic del Hospital del Vendrell, el Dr. Josep Mercadé, i amb la directora d’infermeria, Montse Martínez, per tal de tractar diferents temes a part de la situació de la Covid-19, com la recuperació de l’activitat de quiròfans, consultes externes i els ingressos a planta.

A la reunió també s’ha parlat de la falta de personal d’infermeria a tota la Xarxa Santa Tecla, així com a la sanitat pública en general. En aquest sentit, s’ha fet una demanda per tal de incorporar personal d’infermeria.

Tot el canvi intern del servei d’urgències que es va fer pensat per l’estiu, de moment, seguirà vigent ja que així es manté la zona d’urgències per a malalts respiratoris. I les sales d’espera estaran diferenciades per pediatria i adults.

Per tal d’evitar acumulació de usuaris, es manté amb un sol acompanyant per malalts ingressats a planta s'ha d’anar a les visites presencials sense acompanyants si no es per motius de mobilitat o persones grans.

Ara per ara, es manté estable, sense cap rebrot destacable, el nombre de positius de Covid 19 amb 3 derivacions per ingrés a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona la setmana passada i cap aquesta setmana, de moment.



©2019 Ajuntament del Vendrell