Amb la voluntat de donar suport al petit comerç i de descobrir el territori, la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, de la qual el Vendrell n’és coordinador i un dels 31 municipis membres (vegeu municipis), organitza la desena edició de la campanya BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA.

Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, els objectius de la campanya són vitals per a cadascun dels municipis organitzadors: incentivar les compres locals i promocionar el turisme de proximitat. Per això, la campanya s'ha hagut d’adaptar a les circumstàncies excepcionals i es trasllada al proper mes d’octubre, entre la campanya d'estiu i la de Nadal; amplia el seu àmbit a tot el municipi i passa a anomenar-se COMPRA I GUANYA.

Durant tot el mes d'octubre, totes les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya podran optar al sorteig de premis cedits pels ajuntaments organitzadors: experiències d'un dia o dos a cadascun dels 31 municipis membres de la Xarxa. (Vegeu premis 2020)

En concret, en el cas del Vendrell, la campanya està organitzada per l’Ajuntament del Vendrell i el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT). Per això, gràcies a la col•laboració del CIT, en el cas del nostre municipi es sortejaran també vals de 20 € que es podran gastar en les botigues associades.

La campanya s’organitza de forma simultània als 31 municipis membres de la Xarxa de Barris Antics amb Projectes. Gràcies al treball col·laboratiu entre ajuntaments, com més municipis membres formen part de la Xarxa, hi haurà més premis per sortejar, més incentius per comprar en el petit comerç, més guanyadors i més descoberta del territori català.
Aquests dies s’està treballant ja en l’adhesió del màxim de comerços a la campanya i per això, dues dinamitzadores de Comerç estan fent aquests dies els contactes amb les botigues de forma telefònica, telemàtica i també presencial en alguns casos.

Aquells establiments que hi estiguin interessats o necessitin més informació es poden posar en contacte amb l’Oficina de Participació Ciutadana. Tel. 977 10 94 94. a/e pciutadana2@elvendrell.net o amb el CIT, ctra. Dr. Robert, 33. El Vendrell. Tel. 977 66 02 92. a/e info@citelvendrell.cat.



©2019 Ajuntament del Vendrell