Els casals d’estiu 2020 del Vendrell i Coma-ruga han finalitzat amb un balanç positiu tant pel que fa al funcionament de l’activitat com a la participació, tot i que comprensiblement no han pogut ser els casals d’estiu d’anys anteriors per les restriccions a causa de la pandèmia de la COVID19. Des de la Regidoria s’ha explicat que els casals han funcionat correctament i que no s’hi ha produït cap tipus d’incidència sanitària entre els infants i monitors/es que hi han participat.

Els Casals del Vendrell (organitzats per l’Esplai Zig-Zag) han tingut una mitjana per setmana de 48 infants i 1.089 usos el mes de juliol i una mitjana per setmana de 35 infants i 705 usos el mes d’agost.

I els Casals de Coma-ruga (organitzats per l’Associació Trèvol) han tingut una mitjana per setmana de 21 infants i 476 usos el mes de juliol i una mitjana per setmana de 10 infants i 150 usos el mes d’agost.

Des de la Regidoria d’Infància i Joventut s’ha volgut agrair a les famílies la confiança depositada en les entitats organitzadores dels casals així com també agrair a les entitats que han hagut de seguir un funcionament completament nou, adaptat al context d’emergència sanitària. Les precaucions s’han extremat tant per part dels propis organitzadors com per part dels infants i de les famílies, que han seguit amb rigorositat totes les mesures sanitàries establertes pel Departament de Salut.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell