El Vendrell, 4 de setembre de 2020

Per a una resposta més unitària i global a les necessitats de les persones més grans de 75 anys del municipi, des del programa Detectem s’han obert un telèfon i un correu electrònic de la Regidoria de Gent Gran per poder demanar informació i orientació.

Aquest nou servei té com a objectiu resoldre qualsevol dubte conjuntament amb els responsables i tècnics dels diferents departament de l’Ajuntament. El telèfon de contacte és el 686 90 73 65 (de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h) i l’adreça del correu electrònic és mlrebollo@elvendrell.net.

La regidora de Gent Gran, Montse Martín, ha explicat que “amb el programa Detectem volem arribar a la gent gran i fer-los acompanyament i assessorament”. En aquest sentit, “a part de continuar fent les trucades telefòniques, amb aquest telèfon i amb el correu electrònic reforcem l’atenció a les persones més grans de 75 anys del municipi per tal de fer-los seguiment i poder ajudar-los en qualsevol qüestió”

D’altra banda, des de la Regidoria de Gent Gran es demana als veïns i veïnes que si es detecta alguna persona gran en situació de vulnerabilitat també s’utilitizi aquest telèfon o correu electrònic per comunicar-ho.

Setmana de la Gent Gran i Noces d’Or

Amb motiu de la situació que ens trobem derivada de la Covid-19, la Regidoria de Gent Gran ha decidit anul·lar la Setmana de la Gent Gran, que cada any es celebra la segona quinzena del mes de setembre, per tal de protegir a la població més vulnerable, sempre seguint les indicacions del Departament de Salut.

I, per tant, les Noces d’Or, que és una de les activitats que estan dins del programa de la Setmana de la Gent Gran, tampoc es farà i queda ajornada per a l’any 2021. S’espera que llavors ho puguin celebrar les parelles que facin 50 anys de casats el 2020 i també les que els compleixin durant el 2021.



©2019 Ajuntament del Vendrell