El Vendrell, 24 d'agost de 2020

La Diputació de Tarragona va aprovar, en data de 28 de juliol de 2020,  la convocatòria de concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva per a la realització d’accions que fomentin la reactivació d’ocupació i la reactivació econòmica derivada de la Covid-19. La Junta de Govern Local de l’Ajuntament del Vendrell, en data de 24 d’agost de 2020, ha sol·licitat les línies de subvenció de reactiviació econòmica i de reactivació ocupacional.

Pel que a la reactivació ocupacional, amb un import màxim de subvenció de 150.000 euros, l'Ajuntament del Vendrell sol·licita la contractació de 12 persones aturades per tal de realitzar el següent pla de treball: "Projecte comunitari per fer front a les emergències socials agreujades per la crisi del COVID19" en 4 àmbits:

Pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur i el cessament del treball autònom
2 orientadors/es laborals
3 dinamitzadors/es en noves tecnologies
1 prospector/a laboral
1 dinamitzador/a comercial

Joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social
3 educadors/es de carrer

Manca d’una llar digne
1 tècnic borsa d'habitatge

Reforç mesures preventives COVID Ajuntament del Vendrell
1 tècnic recursos humans
Totes les contractacions es preveuen a jornada completa, excepte 1  dinamitzador/a en noves tecnologies, que serà parcial.

Respecte a la reactivació econòmica, amb un import màxim de subvenció de 17.000 euros, el  projecte se centrarà en la creació d'una plataforma de venda on-line per als comerços del Vendrell amb l'objectiu d’incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç del Vendrell. La plataforma oferirà als  comerciants i a les parades del Mercat Municipal la possibilitat d’oferir els seus productes mitjançant una botiga om-line. D’aquesta manera, es promou la presència digital d’aquests establiments perquè puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i les possibilitats de negoci i els clients poden fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l’horari de recollida del producte com d’entrega a domicili.



©2019 Ajuntament del Vendrell