Des del mes de juny, setmanalment, la regidoria de Promoció Econòmica s’ha centrat en l’impuls de la campanya “Ara toca mercats al Vendrell”. Aprofitant el desconfinament progressiu i les noves ubicacions del mercat setmanal del divendres i del mercat del Pg. Marítim per a aquest estiu, es reforça comunicativament la informació relacionada amb aquest sector.

Conscients de la importància que tenen els marxants en la reactivació econòmica, Mari Luz Ramírez explica que “amb la posada en marxa novament dels mercats post Covid-19 s’han hagut de fer adaptacions a nous espais més amplis i hem adquirit el compromís conjunt amb el gremi de marxants de posar en valor el seu producte”.

La instal·lació durant la setmana passada d’una senyalètica específica de reforç comunicatiu de la ubicació del mercat i l’accés a peu a través de diferents llocs i impactes a les xarxes socials fan que es reforci visualment la composició dels diferents sectors del mercat setmanal del Vendrell i que els visitants en puguin identificar el producte d’una manera molt àgil.

Des de la represa post Covid-19 i comptant amb les mesures de seguretat establertes pels plans de desconfinament que afecten els mercats, revisats per un equip de coordinació integrat pels departaments de Salut i Interior, i amb el vistiplau del Comitè Tècnic del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, al mercat setmanal de divendres al Puig tant Protecció Civil del Vendrell com la Policia local han col·laborat a aplicar un distanciament social i un dispositiu informatiu de mesures higiènico-sanitàries.



©2019 Ajuntament del Vendrell