El Vendrell, 20 de juliol de 2020

La Festa Major del Vendrell serà confinada i adaptada a les circumstàncies actuals, on el paper de RTV el Vendrell serà clau per portar el seu esperit a tots els vendrellencs i les vendrellenques.
En aquest sentit, la majoria dels actes seran retransmesos per RTV el Vendrell, però també es realitzaran actes de caràcter presencial, per als quals s'haurà de reservar plaça mitjançant l'APP “FM 2020”, i on els cossos de seguretat vetllaran pel compliment estricte de les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries. Les reserva de places també es podrà fer de forma presencial al vestíbul de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (plaça del Tívoli), fins al 24 de juliol, d’11 h a 14 h.
El regidor de Festes, Christian Soriano, ha explicat que “entenem la cultura com un bé de primera necessitat i en aquests moments és quan més ho hem de demostrar, seguint en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries”. D’altra banda, Christian Soriano, ha volgut agrair la predisposició i la implicació de la Policia Municipal i de Protecció Civil i insta la població “a mantenir el nivell tan alt de responsabilitat que ha mostrat en els darrers mesos”.
Enguany, en el context actual de pandèmia del Covid, per recordar a totes les persones que ens han deixat i per agrair a tot el sistema sanitari la tasca que està duent a terme, s’ha cregut oportú que el pregó anés a càrrec del Dr. Josep Maria Vendrell, un metge de família molt conegut a la vila.
La imatge de la Festa Major del Vendrell 2020 ha estat a càrrec de Mariona Llasat (www.marionallasat.com).

Programa d'actes



©2019 Ajuntament del Vendrell