A partir d’aquest divendres 3 de juliol la sala Portal del Pardo del Vendrell reobrirà les seves portes amb la presentació del projecte Colors.cat de Xavier Quesada, dissenyador, fotògraf i músic.

La sala restava tancada des de l’11 de març a causa de la COVID19 i el confinament. En aquells moments, l’equipament estava acollint l’exposició “Estimada innocència”, de Marina Durany, una proposta pedagògica fortament vinculada a la cultura i a l’educació. Durant el mes de maig, des de la regidoria de Cultura es va publicar el vídeo Ens emocionem amb l’ART a la sala Portal del Pardo per mantenir, encara que fos virtualment, la sala “oberta” al públic.

Finalment això es podrà fer realitat a partir d’aquest proper divendres, amb la presentació del projecte Colors.cat. En les pròpies paraules de l'artista, Colors.cat “és un projecte que neix de la conjunció de dues passions: l’art i la identitat. Sempre m’ha atret la riquesa de formes i colors que inunda el panorama de la cultura popular catalana, i vaig voler representar-la d’una manera molt personal, amb l’abstracció geomètrica i les formes més pures. Originàriament, tot comença a la vila del Vendrell, però ràpidament, gràcies a la seva bona acceptació, evoluciona cap a l’ambiciós objectiu de representar tota la nostra cultura”.

L’exposició es podrà visitar del 3 de juliol al 14 d’agost, en horari de dilluns a divendres de 18 h a 20.30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20.30 h. Els diumenges i festius la sala romandrà tancada.

Com en tots els equipaments i espais, se seguiran les mesures de prevenció i protecció corresponents, entre les quals hi ha la limitació d’aforament, l’ús de mascareta, rentar-se les mans i mantenir la distància de seguretat.



©2019 Ajuntament del Vendrell