El Vendrell, 19 de juny de 2020

Ahir a la tarda, als jardins de la Vil·la Casals – Museu Pau Casals, va tenir lloc la presentació de la nova campanya de promoció turística del Vendrell i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, amb el lema “El Vendrell t’estima”, que va anar a càrrec de l’alcalde, Kenneth Martínez; la regidora de Turisme, Silvia Vaquero, i la regidora de Platges, Bárbara M. Peris. A l’acte hi van assistir representants del sector turístic de la zona amb qui s’està treballant en cercar sinèrgies i estratègies que ajudin a impulsar aquest àmbit clau en l’economia del municipi i que ha quedat molt afectat per la pandèmia de la Covi19.

L’acte va començar amb la intervenció de la regidora de Platges, que va destacar la importància del treball conjunt del sector públic i privat “per potenciar l’economia, reactivar el turisme, aportar salut i vetllar pel nostre ecosistema”. Bárbara M. Peris va demanar que “tots hem de ser prescriptors dels nostres set quilòmetres de platges”, que és un dels principals atractius que més valoren les persones que visiten el nostre municipi.

Tot seguit, la regidora de Turisme va explicar el procés de creació de la nova imatge, el lema i el vídeo. Silvia Vaquero va ressaltar el fet que “El Vendrell és i ha estat una vila hospitalària i generosa i per això s’ha apostat pel lema “El Vendrell t’estima”. En aquesta línia, la regidora va apel·lar a que es fa més necessari que mai “que els vendrellencs i les vendrellenques se sentin orgullosos de les nostres platges, la cultura, la gastronomia, el paisatge, els recursos naturals...per aconseguir ser uns bons ambaixadors de casa nostra”. I al mateix temps va recordar com “els nostres artistes més universals, Apel·les Fenosa, Pau Casals o Àngel Guimerà, van inspirar-se en aquest paisatge, en aquesta arcàdia que tant ens estimem i que hem fer estimar a tots aquells que vindran a visitar-nos”.

I l’alcalde va posar de relleu l’encant de paisatges i llocs del municipi que, en alguns casos, són desconeguts pel propis veïns i veïnes i que ara podran redescobrir en el nou espot promocional. Segons Kenneth Martínez, “El Vendrell té tot allò que avui busca majoritàriament la gent per gaudir de les seves vacances: espais oberts, de tranquil·litat, amb natura i cultura, espais per gaudir de la vida”.

Finalitzades les intervencions, l’alcalde i les regidores van descobrir el plafó de la nova imatge turística del municipi, en què hi destaca la presència d’un cor que juga amb la forma i que ocupa el lloc de la “v” del topònim del municipi, amb el lema “El Vendrell t’estima”. Aquest lema es presenta amb diferents idiomes per a la seva promoció a la resta de l’estat espanyol i a l’estranger. 

A continuació, es va fer la presentació del vídeo promocional a càrrec de Xavi Mitjans de Solucions Audiovisuals. Es tracta d’un vídeo pensat per al moment actual que, amb l’acompanyament d’una peça musical del grup Buhos, es fa un recorregut per espais naturals i de platges pensant en un turisme familiar que cerca la calma i espais oberts i saludables.

Ara s’iniciarà la campanya de publicitat, la qual s’anirà adaptant a diferents èpoques de l’any i a nous interessos que es puguin recollir mitjançant l’opinió dels clients i usuaris de les empreses del sector turístic. En aquest sentit, a l’acte es va comptar amb una representació de l’empresariat d’allotjaments, de restauració i de serveis relacionats amb el turisme del municipi, que també han participat aportant idees a l’hora de confeccionar la promoció turística del Vendrell i els seus nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

El vídeo es podrà veure al canal de Youtube de Turisme del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell