El Vendrell, 16 de juny de 2020

Ja es poden fer les inscripcions als Casals d’Estiu que tindran lloc entre l’1 de juliol al 28 d’agost, a l’escola Àngels Garriga a càrrec de l’Esplai Zig-Zag, i a l’escola Els Secallets a càrrec de l’associació Trèvol.

Les entitats, en coordinació amb la Regidoria d’Infància i Joventut, han treballat perquè els infants puguin gaudir d’uns Casals d’Estiu amb totes les mesures sanitàries que comporta la Covid-19. L’objectiu és que, després d’uns mesos d’haver estat tancats a casa, els nens i les nenes tinguin uns espais i unes activitats de lleure de qualitat i sense perdre l’essència d’uns casals, com és el fet d’estar amb amics i amigues, fer noves amistats i gaudir plegats d’activitats i sortides.

Les inscripcions als Casals d’Estiu s’han de fer mitjançant correu electrònic. Trobareu més informació sobre les activitats, els horaris, els preus i quina documentació s’ha d’enviar a l’hora de fer la inscripció als enllaços següents:

Casals d’Estiu al Vendrell

Casals d’Estiu a Coma-ruga

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha explicat que “per poder fer els Casals d’Estiu s’ha fet un pla consensuat amb les entitats per adaptar-los a les noves mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19”. En aquest senti, Rubén Gràcia ha agraït l’esforç de les entitats “per tirar endavant aquests casals perquè els infants puguin gaudir d’unes activitats de lleure tan necessàries amb seguretat”.



©2019 Ajuntament del Vendrell