El Vendrell, 10 de juny de 2020

Aquest divendres el Puig acollirà el mercat setmanal del Vendrell, que torna amb ganes i il·lusió a oferir els seus productes de proximitat en un espai que recull garanties de seguretat i que dóna compliment a les mesures higiènico-sanitàries posades en marxa post Covid-19 ara que el Vendrell ja ha entrat a la fase 3.

El pont de la plaça d’ Orient -que és un punt de connexió natural entre la plaça del Mercat, la pl. Orient i el carrer Apel·les Fenosa- s’ha habilitat per afavorir el pas peatonal i fer que el moment de la compra setmanal sigui més còmode per al trànsit dels carros de la compra, els cotxets infantils i pensant, alhora, en afavorir el desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda.

El Puig ha permès dissenyar un espaiat més ampli entre les parades i disposar-les d’acord amb les noves garanties de seguretat, fet que s’ha consensuat amb el gremi de marxants i amb Protecció Civil del Vendrell.

Segons la regidora de Mercats, M.Luz Ramírez, “a partir d’aquest divendres i setmanalment ajudarem el mercat posant en valor els productes que l’integren i presentant a la ciutadania els paradistes que durant tants anys ens hi acompanyen i que han sabut adaptar-se ràpidament al canvi d’ubicació”. Ramírez ha reiterat que “apostem pels mercats setmanals i en aquest cas, apostem per la nova ubicació al Puig per garantir una major seguretat de paradistes i clients”.

 

 

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell