El Vendrell, 15 de maig de 2020

En el context de la fase 1 del procés de desescalada del confinament per la Covid-19, en breu l’Ajuntament del Vendrell començarà a activar les primeres mesures per garantir el distanciament social a la via pública, ja que la seguretat sanitària de la ciutadania és una prioritat.

Les primeres mesures que s’activaran a partir de la setmana del 18 de maig són:

Al nucli del Vendrell, a l’est de la Riera de la Bisbal,
-Restricció del trànsit motoritzat (excepte veïns) al carrer de les Quatre Fonts:
es tallarà el pas des del Pont de França cap al Portal del Pardo. Només es permetrà el pas des del c/ Muralla en direcció c/ Om, i es restringirà l’accés al c/ Nou només per als veïns, els quals sí que tindran autoritzat el pas pel c/ Quatre Fonts per sortir en sentit cap a la Riera de la Bisbal o cap al c/ Om.
Aquesta actuació, que amplia els carrers de prioritat per a vianants del centre històric, està recollida al Pla de Mobilitat del Vendrell. Igualment, a la reunió del Consell Territorial de Mobilitat del passat dia 6 de novembre es va informar de la sol·licitud per part de l’Ajuntament d’una subvenció del Pla Únic de Serveis i Obres de Catalunya (PUOSC) per a la reordenació i millora del carrer de les Quatre Fonts, així com del carrer de l’Om (entre el c/ Quatre Fonts i el c/ Cometa), amb la renovació total dels paviments, dels serveis urbans, de la senyalització i del mobiliari urbà. Així doncs, aquesta restricció de circulació vol servir, a més, per pacificar la circulació en aquest punt neuràlgic del nucli del Vendrell en previsió de la propera remodelació completa d’aquest espai.

Al nucli del Vendrell, a la meitat oest de la Riera de la Bisbal:
-Tancament d’uns trams de carrers entre els Jutjats i les instal·lacions del Complex Esportiu Club Tennis El Vendrell, amb l’objectiu d’oferir una àmplia zona d’esbarjo per a les famílies de la zona.

A més, a les voreres en obres de la carretera del Doctor Robert s’incorporaran amb senyalització horitzontal sentits preferents de circulació per als vianants.

Nota de premsa amb plànols

05 15 youtube alcalde
Missatge de l'alcalde



©2019 Ajuntament del Vendrell