El Vendrell, 25 d'abril de 2020

Ahir divendres 24 d’abril, a la tarda, la Policia Municipal del Vendrell va col·laborar amb Mossos d’Esquadra en la detenció de dues persones per amenaces i intent d’agressió als agents. Mossos d'Esquadar es van fer càrrec dels detinguts i de les diligències.

Més tard, a les 21:30 hores, en un control dels que es duen a terme aquests dies, es va identificar una persona que anava pel carrer, sense un motiu justificat. Quan es comprova el domicili li consta recerca i detenció. Els agents van procedir a traslladar l'home a dependències en qualitat de detingut i se li van instruir les diligències judicials corresponents. Tanmateix, també va quedar denunciat per incompliment de l’estat d’alarma.

Durant la nit, en un altre control establert a la carretera de Valls, confluència amb el c/ Indústria, es va aturar un vehicle i al conductor, de 48 anys d'edat, se li va practicar prova d’alcoholèmia i va donar un resultat de 0,82 mg/l (triplicant la quantitat permesa). Es van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària. També se'l va denunciar per l’incompliment de l’estat d’alarma.



©2019 Ajuntament del Vendrell