El Vendrell, 9 d'abril de 2020

Tot i el confinament i la impossibilitat de fer us dels seus espais, des de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell es continua treballant per mantenir tant l’activitat com el contacte amb els seus usuaris.
Així, a més de continuar informant i resolent dubtes i consultes, i d’impulsar els serveis de préstec de materials digitals a través de la plataforma eBiblio, es fa el possible per intentar adaptar el calendari d’activitats a les circumstàncies actuals.
Un exemple és la sessió mensual del Club de Lectura de la Biblioteca, que se celebrarà el dia per al qual estava programat, el dimecres 15 d’abril a les 18 h. La particularitat és que la conversa, que girarà a l’entorn del llibre El fil invisible, de Gemma Lienas, serà virtual, fent servir alguna de les eines disponibles per fer videoconferències. D’aquesta manera, tots els membres del club (més d’una seixantena) tindran l’oportunitat de mantenir la seva tertúlia de cada mes fent-ho, a més, d’una forma innovadora i adaptada als nous temps.
La sessió és oberta a tothom qui hi pugui estar interessat.



©2019 Ajuntament del Vendrell