El Vendrell, 11 de març de 2020

Les inscripcions per a participar com a ceramista en la propera edició del FangArt, Festival de Ceràmica del Vendrell ja estan obertes i es podran fer fins al 15 d’abril, a les 14h. Enguany, el FangArt tindrà lloc a la plaça de Sant Salvador del 12 al 14 de juny.
Aquest Festival té com a finalitat fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica i l’art en general. L’objectiu és reunir ceramistes d’arreu del món, en un espai obert i apropar-los als ciutadans a través de l’exposició i venda. A més, també es realitzaran diverses demostracions i activitats per a adults i infants entorn la ceràmica. Així mateix, també es pretén que aquest espai sigui un punt de trobada entre ceramistes a través d’actuacions professionals: espectacles, exposicions, conferències, activitats...
Per optar a ser expositor, els artistes, que hauran de tenir el Carnet d’Artesà, han d’omplir la butlleta que es troba al web de l’Ajuntament https://www.elvendrell.net/art/ceramica/festival-de-ceramica i trametre la documentació al correu electrònic art@elvendrell.net. Al web també hi ha publicades les bases completes de participació.
El FangArt es durà a terme del 12 al 14 de juny en el següent horari: divendres 12 de juny, de 17 h a 22 h; dissabte 13 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 22 h i diumenge 14 de juny, d’11 h a 14 h i de 17 h a 21 h. Els espais expositiu són gratuïts.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell