El Vendrell, 10 de març de 2020

'The next big bang' és el primer treball de Kuryous Link, un grup del Baix Penedès, amb músics sortits del Vendrell, Calafell, Tarragona i Reus.
La proposta d’aquesta banda cosmopolita i dinàmica és, sobretot, un espectacle de música i energia. Les melodies i les lletres (sobretot en anglès, però també en francès i espanyol) surten directament de la vida real, per a ser compartides amb gran empatia amb el públic.
Serpico a la veu, Juan Antonio Campos al baix, Jorge Linares a la bateria, Pemi Rovirosa a la guitarra i Adrià Farré als teclats, formen habitualment aquesta banda, tot i que recentment s'hi han incorporat Xavi de la Salud a la trompeta i Kike Ordax al saxo. Junts formen Kuryous Link, una suma de personalitats diferents amb un nexe comú, crear una atmosfera màgica, original i innovadora en estils ja molt arrelats.
Per a la presentació oficial a casa seva, que forma part de la programació del Temporada al TÀG, els Kuryous Link han optat per fer un concert/gala especial, que han anomenat 'Una nit amb Kuryous Link i amics'. Un concert molt especial, amb un format únic que només es podrà gaudir al Vendrell, amb tot d’amics i artistes convidats de diferents especialitats. Dissenyat expressament per a aquest dia, el repertori arribarà carregat d’energia i bona música.
Els artistes convidats seran, entre altres, Pemi Fortuny, Nerea Bassart, Jordi Mena (Guit Bunbury), Zim, Art2, Jimmy Piñol (Lax'n'Busto, Sonic Brother), Manel Lucio (Sonic Brother), Joaquín Garcia (Son Rumores), Space, Companyia de dansa La Factoria, Javier Gil, Betamorfosis, Enga (David i Sònia) i Ibai Ramirez (Despojos de Poeta).
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).


Dia: Dissabte, 14 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 13 euros
Preu amb descompte: 10 euros

 



©2019 Ajuntament del Vendrell