El Vendrell, 4 de març de 2020

El proper cap de setmana el Vendrell acollirà l’inici del XV Open BTT Kenda Tour i la primera edició de la BTT Copa Catalunya Infantil, organitzats pel Club Open Natura en col·laboració amb la Penya ciclista del Baix Penedès i amb el suport de les regidories d’Esports i de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell.

El dissabte 7 de març, a partir de les 15 h i fins a les 18 h, a la zona del Tancat, tindrà lloc la BTT Copa de Catalunya Infantil, competició de la Federació Catalana de Ciclisme que és puntuable per a la Copa Catalunya BTT 2020. El circuit és de 3,2 quilòmetres i hi participaran infants d’entre 5 i 13 anys, entre els quals es comptarà amb la participació d’alguns alumnes de l’Escola de Ciclisme del Baix Penedès, una escola patrocinada per la Penya ciclista del Baix Penedès.

I una temporada més, el diumenge 8 de març, l’Open BTT Kenda Tour s’iniciarà al Vendrell en què s’espera la participació d’unes 600 persones. Amb sortida des de la zona esportiva de l’avinguda del Camp d’Esports, es farà un circuit de 22 quilòmetres, de nivell baix i a l’abast de tothom; un de 46 quilòmetres, de nivell mitjà, i un de 63 quilòmetres, de nivell alt. Álvaro Moreno i Manu Arroyo, en representació de la Penya ciclitsa del Baix Penedès, han agraït la tasca dels voluntaris que faran possible fer els controls en els diferents circuits.

Tant el regidor d’Esports, Rubén Gràcia, com la regidora de Turisme, Silvia Vaquero, han destacat la importància de poder acollir una temporada més aquest esdeveniment esportiu, ja que és una bona oportunitat perquè tant els participants com els seus acompanyants puguin gaudir dels atractius culturals i naturals del municipi, i els seus voltants, en un any tan especial en què el Vendrell és Capital de la Cultura Catalana.

Més informació i inscripcions: https://www.clubbtt-opennatura.com/



©2019 Ajuntament del Vendrell