El Vendrell, 4 de març de 2020

L'Ajuntament del Vendrell recuperarà a partir de la setmana vinent les trobades amb el veïnat i les entitats dels barris amb el programa "Govern als barris" per promoure la participació ciutadana en la presa de decisions públiques. En l’anterior mandat, el programa portava per nom “Regidors als barris”. Ara, aquest torna amb nova denominació, nova imatge, algunes novetats en el funcionament i també estrenant presència a les xarxes socials, amb comptes a Twitter (@governalsbarris) i a Instagram: GovernalsBarris_elV.
En concret, la primera sessió serà el proper dilluns 9 de març, a les 20h, al Centro Cultural García Lorca i estarà dedicada a la Zona A, que engloba el Tancat del Galan, Mas d’en Gual, el Botafoc, el Nou Vendrell i les Torretes.

Tal com ha recordat el regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, “l’objectiu d’aquest programa de participació ciutadana és acostar el govern a les inquietuds reals de les persones de totes les zones del Vendrell que ho necessitin, potenciant un diàleg constructiu i proper amb veïns, entitats, associacions i agrupacions que ho demanin”.

Cada mes, el govern es reunirà amb els veïns en una de les 6 zones en les que s’ha organitzat el territori. Les sessions es celebraran d’acord al calendari publicat al web municipal, en l’apartat de “Govern als barris”, i que conté tota la informació sobre aquest programa: https://elvendrell.net/processos-participatius/govern-als-barris.

En aquest nou període, les reunions es celebraran cada primer dilluns de mes a les vuit del vespre en el lloc detallat en el calendari. En cas de ser festiu, la reunió es traslladarà al dilluns de la setmana següent.

“Govern als barris” són sessions obertes a la participació de tothom perquè tots els veïns i veïnes que ho vulguin, puguin parlar amb el govern de qualsevol tema: propostes, suggeriments, informació, queixes, demandes, .... Per participar-hi, no cal confirmar prèviament l’assistència. Ara bé, per garantir la resposta dels temes que puguin sorgir i l’assistència del/la regidor corresponent, es recomana avançar-lo escrivint un correu a governalsbarris@elvendrell.net

Pel què fa a la distribució territorial, en aquesta nova etapa s’ha canviat la lletra de cada zona, quedant de la següent manera:

A. El Tancat del Galan, Mas d’en Gual, el Botafoc, el Nou Vendrell i les Torretes.

B. L’Oasi, l’Eixample, Baronia, el Vendrell Mar, l’Edèn Parc, Bonavista i el Romaní.

C. Els barris marítims: Sanatori, Pascual Mitjavila, Sant Salvador, Coma-ruga, el Francàs, barri dels Ferroviaris i Jardins de Coma-ruga.

D. La Creu de Coma-ruga, els Masos de Coma-ruga, les Clotes, els Garrofers, Nirvana, Mas Borràs, Mas Astor, Torreblanca i Sant Vicenç de Calders.

E. França, el Cintoi, el Tancat, el Bonlloc, Mas Levi i els Bulevards.

F. Centre de la vila, el Puig i el Pèlag i la Muntanyeta.

 

Per qualsevol dubte o aclariment sobre el programa, qui ho desitgi es pot adreçar a la nova via de contacte: governalsbarris@elvendrell.net, un correu electrònic gestionat per la regidoria de Participació Ciutadana.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell