El Vendrell, 24 de febrer de 2020

Què passa quan es retroben tres “ex actrius” unides per l’èxit i separades pel fracàs? I què passa si en el seu camí es creua un hipnotitzador que fuig de la justícia i que assumeix davant d’elles la falsa identitat d’un dramaturg escocès?

D'aquí partirà la història de 'Cançó per tornar a casa', que arriba al Teatre Àngel Guimerà el proper dissabte 29 de febrer, a les 20.30h.

Renata, en plena crisi existencial, enreda la Rita i la Greta perquè la vagin a veure en un remot poble català. Vint-i-sis anys enrere, totes tres van ser responsables del primer gran èxit del dramaturg escocès Malcolm Logan; ara no són res.

Mentre es produeix aquest retrobament, el dramaturg cèlebre, decideix retirar-se en el cim de la carrera per a anar-se’n a viure al bosc. D’altra banda, Jonás, hipnotitzador expert, acaba de viure un succés tràgic que el manté pendent d’un judici.

Quan les tres amigues i els dos fugitius coincideixin a la taverna del poble, Renata no tindrà cap mena de dubte: aquest home de semblant turmentat és en Malcolm Logan i cal convèncer-lo que escrigui per a elles el seu últim i definitiu èxit. Per la seva banda, Jonàs, en plena crisi d’identitat, no deixarà passar aquesta oportunitat de convertir-se en el cèlebre i enigmàtic geni.
T de Teatre, una de les companyies teatrals més populars del país, s’uneix a l’autora i directora Denise Despeyroux per protagonitzar aquesta fantasiosa proposta amb humor i pinzellades de drama.

La companyia catalana ha creat, des del 1991, any de la seva creació, dotze espectacles, ha representat més de 2.700 funcions i ha convocat l’assistència d’un milió d’espectadors.
Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web www.temporada.cat, o bé a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24).

Intèrprets:
Autoria i direcció: Denise Despeyroux
Traducció: Sergi Belbel
Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez, Carmen Pla, Jordi Rico i Àgata Roca
Producció: T de Teatre

Dia: Dissabte, 29 de febrer
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 20.30 h
Preu: 25 euros
Preu amb descompte: 20 euros



©2019 Ajuntament del Vendrell