El Vendrell 13 de febrer de 2020

La colla castellera Nens del Vendrell va organitzar un assaig solidari el passat 31 de gener en el qual es van recaptar 966,34 euros per al projecte “Fem pinya”, que té com a objectiu recollir fons destinats a ajudes de menjadors escolars per a infants que es troben en una situació de vulnerabilitat.

Ahir, el president dels Nens del Vendrell, Joan Huguet, acompanyat per altres membres de la colla castellera, va fer el lliurament dels diners a la regidora de Serveis Socials, Montse Martín, perquè l’Ajuntament del Vendrell els pugui destinar per complementar les beques de menjador que atorga la Generalitat de Catalunya.

Un dels caps de colla dels Nens del Vendrell, Jordi Pellicer, va explicar que la intenció de l’entitat és potenciar i donar més visibilitat al projecte “Fem pinya” per tal de poder ampliar els ajuts als infants en altres serveis i activitats, a part de les beques de menjador escolar. En aquest sentit, per tal de poder augmentar la recaptació de diners, Joan Huguet va dir que “a totes les actuacions que farem, a la taula de la venda de marxandatge també hi hauran les guàrdioles solidàries per a aquest projecte”.

Montse Martín va expressar que els Nens del Vendrell poden comptar amb tot el suport de la Regidoria de Serveis Socials per potenciar el “Fem pinya”, un projecte que també és possible gràcies a un conveni amb l’obra social de “la Caixa”.



©2019 Ajuntament del Vendrell